George Serban

Sansa unica pentru turismul romanesc


Am sesizat, cu bucurie si surprindere, ca turismul romanesc poate, in sfarsit, sa treaca pe langa o sansa unica, istorica.
Mi-a deschis ochii Ioan Oltean care, intr-o criza de delir electoral de maimuta dornica sa-si satisfaca dresorul, ne-a anuntat ca romanii pot avea un nou Stefan cel Mare, in persoana lui Boc cel mic.
Trec peste faptul ca doar un cretin poate suprapune imaginea lui Boc peste aceea a voievodului moldovean. De cand un alt cretin il asemana pe cabotinul Traian Basescu cu martirul Corneliu Coposu, nu ma mai mira nimic.
Pentru ca il cunosc pe Ioan Oltean si exista posibilitatea de 1:1.000.000.000.000 sa aiba dreptate, am incercat sa fac o evaluare a sanselor.

Analiza a fost justificata pentru ca m-a ajutat sa ajung la o concluzie preliminara: daca Emil Boc ar putea deveni un Stefan cel Mare al zilelor noastre, chiar si urmare a unui acces de pupincurism a lui Ioan Oltean, nu vad de ce Elena Udrea, urmare a unei evaluari foarte exigente nu ar ajunge o Cicciolina a parlamentarismului romanesc.

Ca urmare, evident, exista o sansa, corecta, de 1:1.000.000.000.000 ca in Parlamentul Romaniei, intr-o secventa turistica a istoriei, Stefan cel Mare si Sfant – iubaret, nevoie mare – sa o intalneasca pe Cicciolina care are o mare experienta parlamentara si politica pe tot spectrul politic.

No Responses to “Sansa unica pentru turismul romanesc”

 1. Despre Boc m-am exprimat şi eu azi. Mi se pare chiar talentat la balet.
  Despre cele două blonde din al doilea filmuletz nu pot spune prea multe. Observ însă cît de tare seamănă.

 2. @Lucia, trebuie sa recunosti ca o intalnire istorica pare iminenta. Ma intreb ce va face Cicciolina cu ceva atat de mic care se da atat de mare

 3. N-ati priceput ce s-a intamplat.
  Oltean era in criza, n-a stiut ce face si a zis ca Boc e egalul lui Stefan cel Mare. Pai daca Boc e Stefan cel Mare, atunci Basescu ce mama dracului mai poate sa fie? Mama lui Stefan cel Mare sau ce????
  E ca si cum pe vremea impuscatului s-ar fi trezit un activist beat si ar fi zis ca Bobu e geniul carpatilor. Vai de capu’ lui de neghiob ar fi fost.
  O sa vedeti ca nici Basescu nu-l iarta pe Oltean pentru vorba asta.
  pe cale de consecinta i-a si sfatuit deocamdata sa fie “intelepti”. Adica sa mai taca dracului din gura, ca au inceput sa-l enerveze.

 4. @alex.dumitrascu,
  intrebarea asta mi-am pus-o si eu si … m-am speriat. Cunoscandu-l bine pe Ioan Oltean si stiind ca el, si cand e prost, … vorbeste serios – ceea ce se intampla des! – mi-am dat seama ca el nu-l poate pune intr-o pozitie subalterna pe Basescu. Deci, daca Boc se metamorfozeaza in Stefan cel Mare, Basescu, in mintea lui Oltean, nu poate fi altcineva decat … Dumnezeu! Este inspaimantator … Se spune ca viata bate filmul. Mi-e teama ca, tot mai mult, prostia bate si viata si filmul.

 5. Dar si tu si Lucia ati postat azi pe tema Boc? Cred ca ati vrut sa il felicitati de ziua lui. :))

 6. Basescu nu era in mintea lui Oltean cand a zis chestia asta. Mintea lui nu era in regula pur si simplu. Scalambaiala cu broscoiul e o dovada suficienta pentru orice…specialist sa zicem.Omu’ e hipertiroidian si eu il cred ca tot simte ceva in gat.
  Constat insa,ca pana acum nici un membru al cabinetului sau fruntas pedelist nu i-a adresat vreun omagiu oarecare lui Boc.
  S-a intamplat deci un accident, ceva care este in contradictie cu cutuma lor.
  La fel de neasteptat pentru mine este si apelul lui Basescu la intelepciune. Nu e un mesaj conciliant fiindca nu a conciliat niciodata nimic si pe nimeni, e pur si simplu o amenintare determinata de episodul Oltean.

 7. @dramoleta
  nu stiu cand a fost facut filmul – l-am vazut si eu! – dar daca-i asculti comunicatele, apelurile si apoplexiile televizate, ai spune ca si el, dar si Basescu, stau cate 29 de ore si 16 minute zilnic, inverziti de efortul de a scoate tara din criza …

 8. @alex.dumitrascu,
  nu cred ca ne aflam pe pozitii diferite :) mai degraba, complementare

 9. @lilick,
  eu, marturisesc, ca nu am stiut. Daca as fi stiut ca azi e sfantu’ Stefan, chiar l-as fi felicitat. :) )))))


 10. codeus41

  Buna dimineata George, te-ai trezit? :)

 11. @Cody
  buna, Cody! Sigur,amice, m-am trezit demult. Am reusit deja sa-l injur, in mod civic, pe Cabotin.


 12. codeus41

  vezi sa fie ferestrele inchise cand injuri, sa nu te auda vecini :)

 13. În ultimele zile n-am mai urmărit ce s-a petrecut în Ză Lend of Ciois. Vin turiştii, vin?…

 14. @Cody,
  pai cum sa inchid ferestrele? Doar injur pe unii dintre ei care pun manele de la 8 dimineata. Cum sa ma mai auda ca-i injur?!

 15. @Vania
  turistii romani o pun doar de un weekend. Cand e sa plece prefera sa nu-si bata joc de banii lor si pleaca afara. Turisti straini … neam! Nu vin din alte tari. In schimb, se pare ca reusim sa aducem turisti din adancimea istoriei. Ei vor sa-l aduca pe Stefan cel Mare pe la Bucuresti. Sa-l plimbe prin Piata Victoriei … Eu incerc sa o aduc, din istoria mai recenta, pe Cicciolina si sa-i dau coordonatele lui Stefan. Sper s-o dovedeasca si sa ni se duca vestea pentru turism ecumenic si erotic …

 16. http://sfinx777.wordpress.com/2009/09/07/premiantii-de-succesuri-ai-natiunii-editia-i-gala-decernarii-premiilor/
  Io-s nervoso rau… nu vorbiti cu mine, va rog… descant si e musai sa si iese ce murmur ;) :)
  respecte,
  Sibilla

 17. @Sibilla
  murmura Nico! poate iese ce murmuri … daca nu, sa stim pe cine stam cu ochii atintiti, sa ne ascundem propria neputinta si lipsa de curaj :) :)

Leave a Reply