George Serban

Sectia de propaganda a Comitetului Central al P.D. lucreaza neintrerupt

Caraghiosii astia, “activisti de partid” ai lui Basescu, nu vorbesc aiurea la dezbaterile televizate. Ei bat campii si mint intr-un mod organizat, sistematic, potrivit ideologiei partidului si Mascariciului, atotputernic peste mintile lor.
Cu telefonul mobil deschis si setat pe mesaje scrise, seful consilierilor municipali PD, din Bucuresti, impertinentul, infatuatul si suficientul Murg primeste pe telefon, sub forma de “fraze editate”, indicatii de la Sectia de propaganda a Comitetului Central al partidului – forta conducatoare a societatii si a tarii multilateral si pe termen lung distruse.
Parca-l aud pe Basescu spunand: … “n-am sa-l uit pe ziaristul ala … ”
Asta e! Exista si jurnalisti …

9 Responses to “Sectia de propaganda a Comitetului Central al P.D. lucreaza neintrerupt”


 1. codeus

  dupa ce ca-s prosti sunt….prosti. intelegi ce zic ))))

 2. cu aceasta masina de propaganda s-au dovedit a fi si eficienti in naivizarea electoratului

 3. Pe mine, George, m-a speriat întâmplarea cu transmisul răspunsurilor pe telefon.
  Dincolo de penibilul situaţiei – comportament de elev prost cu copiuţe cusute pe căptuşeala hainei – tupeul de-a proceda astfel într-o emisiune în direct, dovedeşte că portocaliii nu doar că ne prostesc, pe faţă, zilnic, dar cred SINCER, fără şovăire că SUNTEM PROŞTI. Suficient de proşti ca să nu-şi mai ia nicio măsură de precauţie.
  Asta cu telefonul e din categoria 80=170.
  Văd că se îndesesc şi se perfecţionează.
  Într-o bună zi, o să dea boc o ordonanţă, să treacă toţi banii din bugetul de sănătate la turism. Eu, mă aştept şi la asta!

 4. Prieteni, slabiciunea noastra este evidenta. Suntem dovada clara a ceea ce inseamna prioritatea intereselor personale si de grup. Pentru ca nu vreau sa jignesc oameni pe care, totusi, ii respect si-i pretuiesc am gasit o formulare eleganta. Mi-e frica de oamenii fara credinta. Pentru ca noi credem, avem credinta noastra si suntem diferiti. ceea ce ne separa, pare sa fie pentru unii mult mai important decat un pericol imens. Oamenii fara credinta sunt puternici pentru ca sunt uniti. Tocmai lipsa credintei ii uneste. Paradoxal, Basescu, fara sustinere politica, este mai puternic decat Antonescu si Ponta la un loc, desi Ponta si Antonescu sunt, in realitate, cu mult mai puternici decat Basescu.


 5. pastel

  Buna dimineata!

 6. @pastel, o zi buna si frumoasa!


 7. codeus

  buna dimineata George

 8. @Cody, buna dimineata!


 9. nicole

  Noi suntem dezbinati. Nu reusim sa gasim un punct comun. Mai mult, daca reusim sa construim ceva ziua, Satana basea e atent sa darame noaptea.
  Evident, pedeleprele dovedesc prostie si tupeu fara limite…

Leave a Reply