George Serban

Sergiu Andon: Presedintele este un om incremenit in proiect!


Am asistat la un comentariu excelent, la Antena 3, facut de domnul Sergiu Andon cu privire la Mistoul Electoral facut de Basescu la Cotroceni pe … marginea Raportului CE pe Justitie. Excelent comentariul!

Eu insa ma intreb. Cum se poate numi un om care, la nici 3 ore de la inceperea dezbaterii Bugetului Romaniei in Parlament, “convoaca” cei mai importanti oameni implcati in buna desfasurare a dezbaterilor din Parlament, pentru a-i bloca intr-o sedinta de rahat pe care, el insusi, acel om, o incepe rostind cuvintele neghioabe: … v-am invitat sa vedeti acest … bla, bla, bla … dar nu e nici o graba?

Pai bine mai, inteligentule, rationalule daca nu e nici o graba, nu putea fi convocata, tot fara nici o graba, peste 3 zile cand se termina dezbaterea Bugetului? Trebuia neaparat sa te dai in stamba sa le arati fraierilor, pe care ii mai poti minti, cum aduni tu intr-o singura camera Inalta Curte de Justitie, Curtea Constitutionala, ministri, presedintii Parlamentului, Politia romana, Femeia de serviciu etc?
Te-ai mai facut si de ras. Te-au dat in direct la televizor si ai dovedit ca nici nu sti despre ce vorbesti. Nu sunt 4 coduri de aprobat, sunt numai vreo 2 si nu sunt la Parlament, se afla la Guvern, acolo la Aproapele tau, sau poate sub fundul lui Predoiu; vezi, se pare ca sta pe ele.
Vaaai de capul tau si de tara asta!

Dar ma mai intreb. Intre oamenii aceia – inca mai sper, seriosi unii dintre ei – nu s-a gasit unul demn, curajos si cu bunsimt care sa-i spuna: auzi, Mestere, scuteste-ne, se dezbate Bugetul, ne vedem mai tarziu?

No Responses to “Sergiu Andon: Presedintele este un om incremenit in proiect!”

  1. George parerea mea este ca nu presedintele este incremenit in proiect ci proiectul este incremenit, ca un piron (nu peron) ruginit, in ceea ce tine loc de creier la acesta.

  2. @G. La faza asta, l-ai luat prea în serios. :mrgreen: Noroc cu finalul. :)

  3. @R De ce ma critici in public? Imi :mrgreen: stirbesti autoritatea:(

  4. @G. Atunci vino să vezi ce i-am recomandat lui Călin. :)

Leave a Reply