George Serban

Sfat … unui senator

Domnule senator Catalin Voicu,

nu-mi sunteti simpatic. Este vorba despre un feeling. Este vorba despre … gura targului. Ca oricine din politica, nu sunteti un inger. Chiar un neinger urat. Dar va sfatuiesc sa nu fiti ingrijorat! Nu vi se va intampla nimic. Este doar un exercitiu politic, specific vremurilor care vor veni.
Cu alte cuvinte, domnule senator Catalin Voicu, ati avut tupeu si nu va aflati in locul corespunzator. Tara, democratia romaneasca, se afla in plin proces de constituire a Majoritatii prlamentare care sa faca posibila o guvernare PD.
Aceast Majoritate care nu a fost validata de votul popular trebuie “intregita” cu oameni dupa chipul si asemanarea liderului. Adica oameni santajabili, corupti, fosti colaboratori si informatori ai securitatii comuniste, inculpati, infractori, oameni lipiti de putere.
Veti face pasul si, daca intr-adevar, aveti o problema legata de aplicarea legii penale, aceasta va fi ultima citare. Va vor lasa in pace si dosarul dumneavoastra va fi inghesuit intr-un raft al unui birou, alaturi de dosarele de infractor ale lui Traian Basescu si ale altor dosare ale liderilor sau “simptizantilor” PD.
Va doresc succes, domnule senator!

No Responses to “Sfat … unui senator”


 1. theodora0303

  Antena 3, pe surse, cica acest domn este banuit ca ar fi incercat sa corupa cativa judecatori de la Curtea Constitutionala. Sper sa nu fie asa. :(

 2. @Theodora, intuitia mea care in ceea ce il priveste pe Basescu nu ma inselat niciodata, Curtea Constitutionala se afla in pragul unei concluzii care il dezavantajeaza. Adica sa invalideze turul 2. Basescu stie ca doar n-om fi tampiti sa ne imaginam ca nu la asculta discutiile. Deci trebuie creata o diversiune din care sa rezulte ca decizia CC ar putea fi viciata daca va fi in defavoarea lui.


 3. theodora0303

  Eu simt ca nu mai rabdare.
  Vreau sa aud odata decizia Curtii.
  Am urmarit aseara Sinteza zilei. Cum naiba au votat aia la Paris in 30 de secunde? Cred ca mie mi-a luat 4 minute cel putin. Pana m-a gasit pe lista……S-a furat URAT DE TOT.
  Ati primit e-mailurile de la mine?
  Cu respect

 4. @Theodora, da am primit. Ceea ce relatezi este ceva uzual. Nimic special. Si pe blogul meu se intampla. In ceea ce priveste alegerile prezidentiale, imi este tot mai clar scenariul. Basescu va fi presedinte, inca o perioada de timp. Dar va fi prin frauda electorala si santajarea unor judecatori de la Curtea Constitutionala. Presedintele ales al Romaniei ese Mircea Geoana. Nu am nici cea mai mica indoiala.


 5. theodora0303

  Curtea Constitutionala a decis cu majoritate de voturi renumararea voturilor nule. – 138.000 de voturi nule.
  Sa asteptam ce mai urmeaza……

 6. Cred ca decizia renumararii voturilor nule nu e altceva decat o metoda, translucida in opinia mea, de a salva imaginea justitiei intr-o tara furata de cel care i-a fost presedinte in ultimii cinci ani. Frauda nu va fi dejucata prin renumararea nulelor, pentru ca ea miroase rau a Branza, care a fermentat voturile diasporei. Basescu va ramane ilegitim la Cotroceni pentru ca presedintele real al Romaniei este Mircea Geoana.
  Diversiunea creata prin intermediul senatorului Voicu nu e altceva decat o incercare de deturnare a atentiei de la ceea ce e important, respectiv fraudarea alegerilor, si anunta cred eu modul in care se va derula mandatul nr. 2 al lui Traian Basescu.

 7. @Ada Rus, nu-l va mai chema nimeni daca sare in barca lui Basescu. L-a mai chemat cineva pe Mitrea la DNA?

 8. Stimate d-le Serban, va multumesc pentru modul in care ginditi si cred ca Romania daca nu va fi complet distrusa de aceasta gasca de la putere, meritul va fi al tinerilor care nu veti tacea, ci veti avea curajul si puterea sa faceti ceva.La Cluj, e atmosfera pe care am trait-o intre1953-1958.Ne izolam complet,lumea e suspicioasa, neincrezatoare.Cum s-a ajuns oare aici, doar suntem oamenii care-am trait in acest cartier din 1967. Sigur la anii mei n-am ce pierde, dar am copii pentru care nu vreau sa se repete istoria pe care eu am trait-o.

 9. Cel mai probabil, se simt, din nou, amenintati, si-atunci au scos, iarasi, pistoalele din teaca. Doar ca uitasera sa le mai curete, si din teava ruginita mai picura inca, rosu, sangele celor ciuruiti in noaptea alegerilor:(


 10. nicole

  Au rupt sigiliile! Ce sa mai numere?!Sper sa se repete alegerile.

Leave a Reply