George Serban

Si pentru ca armistitiul s-a incheiat, intreb: … ce este mai grav pentru PSD? Faptul ca Basescu a spus ca vrea capul lui Adrian Nastase sau faptul ca Mircea Geoana era de fata? Mircea Geoana stie ca fara Adrian Nastase si Adrian Severin ramanea un nimeni ceea ce, de fapt, si era?

Fara nici un fel de comentariu!

UPDATE:
M-am razgandit! Exista, totusi, si o alta intrebare. Evident, retorica, aruncata in blogosfera.
Afland ca ieri, PSD si-a definitivat lista candidatilor pentru Parlamentul European dar, in acelasi timp, CE a stabilit, in unanimitate, ca Mircea Geoana sa fie candidatul “natural” pentru alegerile prezidentiale, iata ce ma preocupa.
Cunoscandu-l pe Adrian Severin, considerand ca prezenta lui in PE, alaturi de alti candidati ai PNL si PSD ar fi un mare castig pentru Romania, ma bucur ca se afla pe prima pozitie a listei. Dar, impartasesc si eu preocuparea unor amici, membri ai PSD.

Cu Mircea Geoana, candidat la prezidentiale, poate garanta cineva ca locul unu pe lista PSD va fi un loc eligibil?!

No Responses to “Si pentru ca armistitiul s-a incheiat, intreb: … ce este mai grav pentru PSD? Faptul ca Basescu a spus ca vrea capul lui Adrian Nastase sau faptul ca Mircea Geoana era de fata? Mircea Geoana stie ca fara Adrian Nastase si Adrian Severin ramanea un nimeni ceea ce, de fapt, si era?”

 1. Nu numai pentru PSD, pentru toată lumea.
  Şi nu era, este. Un nimeni.


 2. Liviu

  Blatul Basescu – Geoana de la prezidentiale e in plina fermentatie :)

 3. Offfff! Zic of din respect faţă de colegii din blogosferă, mi-am epuizat parte din suduieli pe blogul AN-ului la adresa Întâiului Prostănac al spaţiului mioritic … trăzni-l-ar, na, că mă scăpă una ;) :)
  Eu zic atât, îşi rupe gâtul şi-o merită !
  respecte,
  Sibilla

 4. Răspuns la întrebarea din Update: cred că alegătorii, care nu sunt prostănaci de felul lor, vor înţelege că e important ca prezenţa social-democrată în Parlamentul European să fie cît mai numeroasă. Ideea e, let’s take first things first, cine ştie ce se mai întîmplă pînă în toamnă…

 5. @Lucia Verona
  Evident am exgerat! Poate, facand abstractie de “simpatia” mea pentru Mircea Geoana, as putea spune ca am glumit. Dar, intr-un registru mai serios, poate garanta cineva performantele lui Geoana in materie de administrare politica? Un experiment la Primaria Capitalei s-a incheiat cu o umilinta pentru el si un regres al partidului pe care il reprezenta. Adversarul era acelasi! De data aceasta nu va mai avea un partid in spatele sau care sa-l impinga. Geoana nu este locomotiva pentru un partid pentru a exersa un astfel de scrutin. Pentru Geoana, partidul este locomotiva sau, altfel spus, el este balastul pentru partid. Geoana nu aduce lumea la vot. In lipsa unei alternative, votantii PSD nu vor veni la vot.

 6. Să trecem de europene şi vom mai vedea. V-am spus că sunt optimistă?


 7. gala

  Cat de “locomotiva” e Geoana, o arata un sondaj facut mai zilele trecute,in care PSD-ul a atins frumoasa “performanta” de 23-24 %. Pacat! In ritmul asta,o a doua investitura a lui Basescu, e aproape sigura… Mai am o speranta cu Crin Antonescu,cu conditia sa nu-l “sape” nimeni…

 8. @Gala
  Interesant, unde ai vazut sondajul acela?


 9. gala

  Stiu sigur ca l-am vazut, cu nu mai mult de doua saptamani in urma,pe blogul unui jurnalist.Am “frunzarit”cateva,dar nu-l mai gasesc.In orice caz,PSD era undeva la 23-24,PD-L la 31-32,si PNL pe la 20-21…

 10. @Gala
  Pai daca ar fi asa este foarte bine pentru ca PDL, daca PSD iese de la guvernare, nu mai are de unde sa se alimenteze, dimpotriva, absentii si nehotaratii nu voteaza puterea. Cifrele par prea bune si n-am auzit sa se fi facut recen sondaje recente.

Leave a Reply