George Serban

Si unul pentru … nea Elan!

Uite asa, mai discret, nea Elane, ca intre barbati.
Eu cred ca m-ai inteles gresit. Eu admir femeile. Femeile inteligente, pline de demnitate, adevarate doamne care razbesc in profesie doar prin abnegatie, tenacitate si daruire … fata de profesie, bineinteles.
Mai mult decat atat, sunt ferm convins ca daca in politica si administratia tarii femeile ar fi majoritare, Romania ar fi mai bogata, mai prospera si mai curata moral. Despre coruptie nici nu mai vorbesc!
Scriind despre femei, eu la asta ma refeream, bre nea Elane! Nu la ea! Si matale ce ai inteles? Duminica, mai pierdeam timpul pe net sau schimbam canalul, doua ore, ca sa nu-mi insult inteligenta. Pe oamenii aceia minunati puteam sa-i vad si prin alte parti, fara sa ma chinuiesc atat de rau.
Si acum … Mi-ai adus-o pe toate canalele de televiziune, pe prima pagina a ziarelor de ma sufoca cu prostia si ipocrizia ei.
Mai nea Elane, fa ceva, ia-o de pe mine! E femeia ta!
Your woman, … man!
Trebuie sa te invat eu? … sparg televizorul si te aduc si la o orgie financiara. Zau, ce naiba? Eu stiu ca ti-a fost greu atat timp, da’ te-am pus eu?! Acum ce faci, o dai la mine :mrgreen:

No Responses to “Si unul pentru … nea Elan!”

 1. :)
  Excelent!

 2. @Lucia Verona
  Multumesc, doamna!

 3. Femeia nu e obiect ca sa fie proprietatea cuiva.

 4. @medusa
  Afirmatia aduce a truism. Nimeni nu poate fi proprietatea cuiva. Aici se pune problema unei femei, in opinia mea, cu probleme mai mult de natura psihica. Ea nu este o victima. O cauta, pentru ca este frustrata si se compenseaza prin scandal mediatic. Nu e prima oara cand o face si nu este primul barbat, “erou” al mascaradelor ei televizate. Dincolo de toate, este o persoana lipsita de demnitate si de etica profesionala daca, in cazul ei, se poate vorbi despre o profesie. Exista numeroase femei care traiesc adevarate drame familiare sau sociale si nu au la indemana nici posturi de televiziune, nici tabloide “cu pretentii” ca sa-si strige durerea. Banuiesc ca nu stiti cum e?! Eu am intalnit in serviciul politic astfel de femei. De aceea pretuiesc mult femeile.

 5. Fiti mai ingaduitor numai pt.faptul ca a vorbit bine de A.N. ,in emisiunea ei RESTU E CANCAN !!!!

Leave a Reply