George Serban

Sinteza … zilelor


Dorel Sandor, un excelent politolog, prea putin folosit de liberali desi, structural, le este apropiat. M-a ajutat mult intr-o campanie prezidentiala.

12 Responses to “Sinteza … zilelor”

 1. Aşadar… Cine le dă trezirea?
  Sper să se trezească înainte de-a fi luaţi cu asalt!
  Iar Dorel… Mi se pare trist, obosit, are un aer…
  Dacă nu citeam cine e, l-aş fi recunoscut cu greutate.
  Nu am vorbit cu el niciodată, dar am fost, de câteva ori, prin preajmă…
  De mult, ce-i drept.


 2. spedy

  Absolut de acord.


 3. mihai4

 4. mihai4

  Am vazut emisiunea cu Sandor si mi-a placut reaparitia lui.Chiar nu-l mai vazusem demult nici pe el,nici pe Ivanciuc.Buna si postarea de ieri cu domnul Paleologu.


 5. mihai4
 6. buna dimineata George

 7. @Cody, buna dimineata!

 8. In mod cert, maine Boc va fi nevoit sa-si ia catrafusele si sa plece. Ramane de vazut daca Basedintele nostru “drag” il va inghiti pe Johannis (ceea ce ma indoiesc) sau va numi tot un premier surogat, vasal lui.

 9. @Nea Costache, sa nu ne facem iluzii. Basescu a declarat, imediat dupa alegeri, ca nu-l intereseaza decat un guvern ¨securizat¨. Un guvern securizat inseamna un guvern Boc fara Boc. Adica un guvern care sa plece cand ii spune el si care sa nu scoata la suprafata jaful pe care il fac el si ministri lui de mai bine de un an.

 10. Ramane de vazut daca multimile nu-l vor convinge sa-l schimbe pe Boc. Poate alegerile anticipate ar fi solutia dar ma intreb: in acest caz PDL-ul ar mai intra-n Parlament?

 11. @Nea Costache, problema noastra este ca, mai totdeauna, am actionat asupra efectelor si nu asupra cauzelor. Boc este doar un ¨efect¨ care daca nu va disparea impreuna cu ¨cauza¨, nu se va schimba nimic. Cauza e Basescu. Orice alegeri vor fi organizate de administratia PD, nu rateaza ei o furaciune electorala care sa-i lase in afara Parlamentului.


 12. robert horvath

  MESAJUL DE 10 MAI AL VIITORULUI REGE AL ROMANIEI
  PRINTUL NICOLAE
  DISCURS TINUT LA DESCHIDEREA EXPOZITIEI
  DE LA NEW YORK

  Romania ete o tara comunista!!! Dupa douazeci de ani de la revolutie, puterea economica si politica este in mana mafiei comuniste. Este nevoie de o rasturnare politica si sociala de proportii. .Revolutia monarhica nu este a revansei. Toti membrii societatii trebue sa beneficieze de aceleasi drepturi si datorii. Numai in aceste conditii se poate vorbi de neutralitate politica si un rege al tuturor.
  ” Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor, as accepta sa vin in Romania. Sint pregatit sa fac acest pas important.
  M-as implica in reconstructia tarii pentru a face din Romania un stat puternic, care sa se bucure de incredere pe plan international”
  Sunt alaturi de cetatenii romaniei in aceste momente de cumpana si promit sa fac tot ce este posibil alaturi de un guvern nou competent, de a scoate romania din criza morala si economica ” Primul ministru al acestui nou fel de guvernare trbue sa fie o personalitate care sa combine experienta
  practica cu cunostinte in teoria economica. Un om care sa combine o politica economica de dreapta cu o politica sociala de stanga care sa-i apere
  pe cei multi si oropsiti. Romania nu mai este la marginea prapastiei ci chiar
  in prapastie,ea trebue sa fie salvata de noi toti impreuna .
  Asa sa ne ajute Dumnezeu !

  PRIMA EXPOZITIE A INSTITUTUL CULTURAL REGAL ROMAN
  (I.C.R.R)

  EXPOZITIE DE ARTA LA NEW YORK, TOKIO SI BUCURESTI.
  La 10 MAI, de Ziua Nationala a avut loc la New York a avut o exozitie personala dedicata Romaniei. La aceasta manifestare a participat Printul Nicolae si membrii diferitelor famili regale europene. Afost o ocazie fericita pentru toti de a cunoaste si a strange mana viitorului rege. Volumul de arta “Printul renasterii”"Romania” a fost lansat cu acest prilej. Locul de desfasurare Chelsea este cartierul importantelor galerii de arta. (In apropierea studioului meu de film). Organizatorul acestei expozitii (curator)este sotia me, Kiyoko Horvath. Trebue mentionat ca la toate expozitile care le-am avut in jurul lumii, sa arborat steagul national .
  In anul 2004 am dedicat expozitia”DE LA DALI LA DEVA” Regelui Spaniei JUAN CARLOS si regelui MIHAI, Regele Romaniei. Expozitia surealista a inceput la New York si trecand prin diferite orase europene a luat sfarsit in Figueres la doi pasi de
  Museul Salvador Dali. VA ROG DESCHDETI http://www.devagallery.com
  Veti putea vedea o lucrare favorita reprezentand tricolorul, avand in centru ei, crucea martirilor si a sperantei. Lucrarea a avut un deosebit succes.
  Expozitia aceasta este o reluare a acestei expozitii si va putea fi vizionata sper la sfarsitul anului…….. la Bucuresti .. Sper sa fie o ocazie pentru a strange mana noului nostru rege !
  ROBERT HORVATH- DEVA
  http://devanewyork.blogspot.com

 http://www.devagallery.com/

Leave a Reply