George Serban

Somnul Natiunii … adoarme monstrul! Si ce viseaza … vrabia?!

Mesaj de grup:
Stimate capete portocalii. acest blog nu este facut pentru chat si nu este nici cabinetul unui psihiatru. Aici nu intra decat prietenii mei. Sau persoane care gandesc ca mine sau gandesc altfel dar merita sa fie ascultati, cititi, pentru ca, prin ceea ce spun sau scriu, ma fac sa reflectez asupra propriilor ganduri. Deci nu mai blocati intrarea, renuntati la greva foamei pentru ca veti muri de inanitie.
PS: “cantecul” oribil care insoteste clipul produs de mine, nu este o melodie oarecare. Imi pare rau sa va anunt dar este clipul electoral al PD folosit, deja, in campania electorala. Eu n-am facut altceva decat sa extrag acele cuvinte care se potrivesc cel mai bine liderului acestui partid. … Va inteleg, mi-a reusit! :)

Cand Natiunea doarme, monstrul adoarme si-l viseaza pe Vlad Tepes, cele trei mandate dintre care unul de peste 100 de ani. Nu-l judecati gresit! Daca Boc va fi Stefan cel Mare, el, Base, nu mai poate fi decat Mihai Viteazu’ sau Vlad Tepes. Cum Mihai Viteazu’ este … ocupat de unul de la Spitalul nr. 9 din Bucuresti, evident ca era liber doar Vlad Tepes. Decat … Base, e bine si asa. Daca va invata si perioadele celor 3 (trei) mandate …

No Responses to “Somnul Natiunii … adoarme monstrul! Si ce viseaza … vrabia?!”

 1. Ei, da, un mandat de aproape 150 de ani merită osteneala :)


 2. codeus41

  ‘Neaţa George. sa ai o zi faina

 3. servus…
  totul e ca personajele astea sa se adune acolo, linistite, la Spitalul 9, sa joace o tabla, ceva… :)
  toate cele bune!

 4. @Lucia,
  adica sa domneasca peste … nepotii mei?! Nu pot accepta … Mai bine fac o calatorie in timp si vorbesc cu tatic-su sa-si puna prezervativ … Am vazut eu intr-un film … Sau, poate, daca tot calatoresc in timp, ma duc ceva mai incoace si vorbesc cu Petre Roman, sa-i spun sa-l bage acolo unde-i spuneau toti colegii – inclusiv eu, Radu Berceanu, Adrian Severin, Bogdan Duvaz, Ioan Oltean (cel cu Stefan cel Mare) si altii!

 5. @ ‘Neata, Cody! Si tu sa ai o zi faina! Cred ca mai primesc cadou 2-3 zile de vara.

 6. @ i.o.flavius,
  asa vom face! Important este sa-i prindem pentru ca astia, cand se simt haituiti, alearga ca iepurii prin toata ograda :)

 7. [...] zis ca rasul ne face sa trecem mai usor peste orice. Cititi aici, la George Serban. Azi nu v-am mai postat top 3 bloguri, dar il gasiti in Cancan, pana la miezul [...]


 8. codeus41

  Bună dimineaţa George.

 9. @Cody,
  buna, amice! O zi buna!

Leave a Reply