George Serban

SPECTACOL TERIFIANT


De ani buni, un psihopat corupt si dovedit, face agenda zilnica a mass media, a puterii, a opozitiei si, in cele din urma, a tuturor romanilor. Scopul, unul singur. Acela de a abate atentia tuturor dela faptul ca, in mod constant, se sustrage judecatii, raspunderii penale, el insusi devenind emblematic pentru Romania corupta. Galagia pe care o face permanent Traian Basescu trebuie sa nu lase nimanui ragazul de a-l intreba ceva despre starea lui infractionala. Si, reuseste!

Spectacolul mediatic, de astazi, a fost terifiant.

Ziua a inceput cu arestari, in masa, “helicopterizate”, in fata unei media care, se intreba, … ca proasta-n targ, cum a ajuns sa asiste la o operatiune secreta, ascunsa chiar si fata de centrele teritoriale ale DNA. Apoi, toata ziua, au facut ceea ce au facut si in toamna anului 2009, cu aceeasi lipsa de discernamant, cu aceeasi prostie. L-au urcat pe Basescu, simbolul coruptiei din Romania, pe soclul eroului luptei anticoruptie. Adica hotul care starpeste hotii.

Ziua a continuat cu acelasi spectacol jalnic al unei media care vroia sa “medieze” natang ceva despre care habar n-avea ce se intampla. Realitatea TV a excelat. Expresii, fara legatura cu ceea ce se intampla pe ecran.

“Ridicarea imunitatii deputatului Pasat” in conditiile in care deputatii nu mai au imunitate de ani buni.

“Refuzul deputatului Pasat de a se pune la dispozitia justitiei”, in conditiile in care nu era vorba despre Justitie pentru ca DNA nu i-a trimis dosarul judecatorilor. In realitate era vorba despre incuvintarea arestarii deputatului Pasat care si daca s-ar fi dus si ar fi dormit la usa celulei din arest nimeni nu avea dreptul sa-l treaca dincolo de usa fara acordul camerei deputatilor.

Un limbaj cretin al unor oameni care cu incompetenta, lipsa de profesionalism si prostia unora din media, fara sa aiba habar despre ce vorbesc, au iresponsabilitatea de a aduce in dezbaterea publica asemenea subiecte, convinsi fiind ca servesc democratia din Romania

Dar nimeni n-a adus in discutie faptul ca cererea de incuvintare a arestarii deputatului Pasat, adresate de DNA Camerei deputatilor, a fost blocata de Roberta Anastase si presedintele Comisiei juridice, timp de 4 luni. In conditiile astea cui mai servea arestarea preventiva a unui om fie el si deputatul Pasat, pentru mine, un adversar politic, cu aspect de golan. Dar vorbim despre arestarea unui om.

Peste toate, pentru ca spectacolul sa fie cu adevarat terifiant, cu exceptia a doi parlamentari, Alina Gorghiu si purtatorul de cuvant al PSD, Opozitia nu a fost in stare sa trimita la televiziuni, oameni inteligenti, cu experienta, care sa explice atitudinea intemeiata si bine gandita a PNL, PSD si PC de a asigura cvorumul de sedinta, fara a participa la vot.

NIMENI SA NU-SI IMAGINEZE CA SE VA SCHIMBA CEVA IN LUPTA POLITICA DIN ROMANIA, ATAT TIMP CAT OPOZITIA UNITA NU VA PRELUA INITIATIVA STRATEGICA DE A FACE AGENDA PUBLICA A PUTERII, A MEDIA SI A LUI TRAIAN BASESCU, IN CONCORDANTA CU INTERESELE OAMNILOR.

CU EXCEPTIA ROMANIEI, IN NICI O TARA DEMOCRATA, PUTEREA NU FACE AGENDA OPOZITIEI, CI INVERS, OPOZITIA FACE AGENDA PUTERII.

4 Responses to “SPECTACOL TERIFIANT”


 1. matilda

  Vor mai fi asemenea spectacole cu jocuri de artificii, mai ales în 2o12. Iar presa va cădea în plasa băsesciană, cu voie sau fără voie.
  Se simte lipsa unor profesionişti adevăraţi în media.

 2. @matilda, se simte lipsa unor profesionisti si in presa dar si in politica. Si au trecut 20 de ani.

 3. Politicienii si ziaristii care au aparut imediat dupa revolutie or fi fost ei comunisti, dar nu se incumeta nimeni sa le spuna neprofesionisti.
  Superficialitatea si suficienta sunt atat de evidente si de suparatoare la multi moderatori si politicieni care ne apar pe sticla.

 4. Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!.. bă-SECULE! Marş, javră ordinară !
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/02/09/errare-humanum-est-perseverare-diabolicum-est-ba-secule-mars-javra-ordinara/

Leave a Reply