George Serban

SPERMA LUI CLINTON SI RACHETELE LUI GELU VISAN

Pe facebook, glumesc. Dar aici, gluma inceteaza si va arat cum se configureaza spre planul national un discurs criptofascist. Si, in mod surprinzator, cu totul neasteptat, suportul acestui discurs se afla in Partidul Popular European.

Din informatiile pe care ni le furnizeaza Google, as fi zis ca e invers. Sperma lui Gelu Visan si rachetele lui Clinton. Ei bine, nu-i asa! Dana Grecu are dreptate.
Eu, cand ii vad pe baietii astia cu fete de portocala, cata disperare au in ei sa se agate de putere pentru a nu se descoperi ce mizerii au facut, cand aud cate tampenii le ies pe gura, am impresia ca s-au angajat intr-un concurs national, intitulat: “care ajunge ultimul sub 5%, primeste o bomboana si un pantof cu toc de la Elena Udrea”. Desigur, nici o aluzie la chestia cu sperma lui Clinton.

Daca va intereseaza ce se intampla in aceasta tara, ascultati cu mare atentie. Este o etapa intr-un parcurs, inceput cu sase ani in urma. Omul acesta nu judeca ce spune. Nici nu ar avea cum. El repeta ca papagalul, cu vorbele lui, mesajul “sefului”.

5 Responses to “SPERMA LUI CLINTON SI RACHETELE LUI GELU VISAN”


 1. codeus

  buna dimineata George. o zi faina sa ai

 2. @Cody, buna dimineata! Pregateste-te!!!! :)

 3. Io înţeleg aşa, George: că nu mai e mult până să citim pe prima pagină despre darea în folosinţă a unui furnal. Dacă furnalul nu există, un articol laudativ şi anticipativ despre inaugurarea lui e binevenit, fiindcă va stimula industria metalurgică românească.
  Ziaristul va avea deplina libertate să înalţe ode unui ceva ce încă nu există, sau să scrie despre apucăturile reprobabile ale gândacilor din bucătăria vecinului şi pericolul expansiunii lor geopolitice către bucătăria ta.
  Altminteri… un jurnalist mai puţin pe lume!

  Dacă am înţeles greşit, să nu mă cerţi, că am văzut “decât” puţin, din emisiunea Danei Grecu. :)

 4. @renata, imaginea descrisa de tine, desi usor idilica, corespunde perfect realitatii din viitorul apropiat. Lipseste doar angajamentul oamenilor muncii de a finaliza construirea unei locomotive cu energie nucleare – prima in lume! – intr-o fabrica, inca neconstruita, in cinstea zilei de nastere a lui si a ei. Pentru ca, am uitat sa spun, vor fi decis ca s-au nascut in aceeasi zi in scopul reducerii cheltuielilor bugetare. Asta vom afla la telejurnale, din ora in ora. Cuvantul “sperma” va fi interzis si scos din dictionare fiind considerat dusmanos si aluziv.


 5. codeus

  buna dimineata George. ieri te-am …”sarit” ))) weekend placut

Leave a Reply