George Serban

UPDATE: Stan, partenerul Bran si, in final, un … expert

Am aflat, cu surprindere, ca in unele medii academice se fac, deja, analize asupra operei mele artistice cautandu-se raspunsuri la obisnuita si plictisitoarea intrebare: … ce a vrut sa exprime artistul – adica, eu? Ei bine, ma simt obligat sa clarific dilema noua.

UPDATE: precizez ca artistul – adica, eu – nu a vrut sa exprime nimic. Privesc televizorul si, in ciuda situatiei dramatice, fac ceea ce romanii au facut mereu. Decelez urmele de inteligenta, la nivelul politicii romanesti si ma distrez vazand ce ramane: multa infatuare infasurata in prostie, experti cu priviri tampe ascunzand veleitarism si o nemasurata lipsa de bun simt. Si atunci, ca sa pot merge mai departe, ma adresez, pe aceasta cale, prietenilor mei. Ei sunt altfel!
… Da, prostovanii aceia doi, care imi amintesc de televizorul copilariei, au o problema. Bugetul lor este fosrte mic … doar 15 centi. Un sirop costa 5 centi. Bugetul permite doar 3 (trei) siropuri. Ei sunt doi … unul la dreapta si celalalt, partenerul sau, … la stanga. Cel din dreapta are, insa, si 2 (doua) fete de … indestulat. Deci, cel din stanga, insetat si pofticios, trebuie sa spuna ca el nu vrea sirop pentru a nu pune parteneriatul intr-o situatie delicata. Restul se intelege, vine de la sine … :)

No Responses to “UPDATE: Stan, partenerul Bran si, in final, un … expert”

 1. :)))
  Iegzbertul masonsky, că nu erau deajuns Jioana şi Boc-poc în peisaj :))
  Claro, George e… George !
  Premiul ” Blog de Oro ! ”, în semn de preţuire, respect şi prietenie :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/08/11/%E2%80%9D-blog-de-oro-%E2%80%9D/
  Sibilla

 2. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yDgqt5rvUcs&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]


 3. mihai 4

  Hm,”Gunoierul”!?

 4. Bună dimineaţa George ! În sfârşit pricep şi eu cum stă treaba cu înţelegerile din coaliţia “Stan şi Bran” :) Mai vreau !

 5. @Sibilla
  Scuza-ma daca te-am speriat cu finalul neasteptat :) dar deontologic era sa dau cuvantul si unui expert care stie cel mai bine cum sta situatia. Multumesc pentru premiul “Blog de Oro”! Nu prea inteleg ce trebuie sa fac dar ma voi studia atent … :)


 6. codeus41

  ‘neata George

 7. @Marius
  am urmarit emisiunea. Am o neliniste care s-ar putea numi … viata bate filmul! Dar mergem pana la capat :)

 8. @Chat Noir
  Stan si Bran bat campii ca sa ne distreze. Am cazut pe ganduri ascultandu-l pe expert. El stie cel mai bine! Doar e expertul … :)

 9. @Codeus
  ‘neata, Cody! :)

 10. Fain colaj! O noua pasiune? Din pacate, vorba unui prof de mate din Focsani, ne prabusim dracului…

 11. În frunte cu el. Cu expertul :lol:

 12. Pai, avem alta solutie? Tot inainte ! ;-)

 13. @Codrin
  e o pasiune veche dar nu mai am rabdare desi, abia azi, poti face aproape orice. Cred ca ne prabusim … dracului. Ma uit la figurile lor tampe si-mi dau seama ca nu le trece nimic prin cap. Nici o adiere de inteligenta, cat de mica. Doar invarteli si smecherie de periferie.

 14. @dramoleta
  in frunte cu el, expertul si … exponentul! :)

 15. @marius
  asa e! :)


 16. vladrosca

  foarte misto filmuletul George !!!

 17. Daaaa… Seamănă perfect! Şi expertul.

 18. @vlad
  ma bucur ca-ti place! doar pentru prietenii mei l-am facut, nu?! :)


 19. maminineta

  George, ne vor in intuneric total,dar n-o sa le iasa.

 20. @ maminineta
  in cel mai rau caz, – desi eu nu cred! – ne mai pot tine inca cinci ani in cocina in care au transformat tara. Apoi, oricum, vor plati! Si ei si complicii lor. Noi suntem de vina. I-am obisnuit, in ultimii douazeci de ani, ca nimeni nu plateste pe masura faptelor. Ei, insa, vor trebui sa plateasca!

 21. O noua comisie Tismaneanu

  La initiativa lui Sorin Iliesiu, un mare numar de organizatii ale societatii civile, carora cu siguranta li se vor alatura multe personalitati, au redactat un document.. Este solicitata o comisie prezidentiala condusa de Vladimir Tismaneanu, asemanatoare celei create la inceputul mandatului Basescu, prin care s-a redactat documentul de condamnare a comunismului. De aceasta data este vizat genocidul din decembrie ’89 si fratricidul din 13-15 iunie 1990. Nu ramane decat indirect sa imi exprim punctul de vedere.

  1. FOARTE CURAND VA APARE IN ZIARUL CLIPA ARTICOLUL “Securistul Basescu ascunde pe spionul Tismaneanu” EL SE BAZEASA PE DOCUMENTUL SERVICIULUI SECRET FRANCEZ IN CARE SE CERE SERVICIULUI DE EMIGRATIE SA NU ACORDE AZIL POLITIC LUI VOLODEA, MENTIONEZ DEOCAMDATA CA LUI V.T. DE SI A VORBIT LA EUROPA LIBERA IMPOTRVA LUI CEAUSECU TIMP DE DOI ANI DE ZILE I SA REINOIT MEREU VIZA ROMANEASCA. DATORITA REFUZULUI FRANCEZ TISMANEANI SA DEPLASAT IN EURUPA CU PASAPORTUL PE CARE SCRIA “REPUBLICA SOCIALISTA ROMANA” Va rog a citi cu atentie urmatorul document.
  DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE
  Serviciul de Informatii Externe
  Domnule Razvan Ungureanu
                    Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general din New York, acum noua luni’ v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte
  agravante.Anexez doua materiale pertinente in acest caz,
  Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tariii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
  de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere
  scuze Romaniei. . In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
  De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU
  (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
  sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
  Domnule director,
  Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
  Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini “Deportarea agentului Volodea” ziarului New York Magazin.
  Robert Horvath cineast USA devagallery.com

 22. PS – SE APROPIE SFARSITUL CLANULUI TISMANEANU, BASESCU,PATAPIEVICI.
  SOSESC DE LA PARIS DOCUMENTUL EXISTA .IN PERIOADA IN CARE LUI TISMANEANU I SA REFUZAT AZILUL AU EXITAT DOAR 3-4 REFUZURI ( PERIOADA 4 ANI) PENTRU CETATENII FUGITI DIN TARILE COMUNISTE. AU FOST ACEPTATI INDEZIRABILI SI DIN DIFERITE MOTIVE CHIAR SPIONI. In clasificare Tismaneanu este incadrat
la categoria SPECIAL.
  -VOLODEA SE VA REINTOARCE IN VENEZUELA, UNDE LA AEROPORT VA FI PRIMIT DE VECHIUL CAMARAD CHAVEZ, VOR FI SI PIONERI CU CRAVATE ROSII .
  Dosar nr. 10.947, Vladimir Tismaneanu. In fisa (strict secreta), intocmita la 13 august 1987 a disparut fisa depre vizita in Venezuela, unde sa intalnit cu o delegatia a PC cubanez. O veste buna – fotografia alaturi de Raul a fost
recuperita.

Leave a Reply