George Serban

Stiti cum isi ia inapoi Basescu posturile din Guvern pe care, initial, l-a facut pe Geoana sa creada ca le-a dat PSD-ului?


Nu va spun, va las sa ghiciti! Apoi va spun si varianta mea.

Cuvinte ajutatoare: Atanasiu (Parchet General- NUP), Chiuariu (CSM – Spanac!), Pacuraru (DNA – NUP), Gabi Oprea (Boc numeste secretarii de stat fara acord PSD), Liviu Dragnea (Buget plin de bani cum observa si AYA), Ecaterina Andronescu ( … daca are demnitate?!) Bazac (DNA) … Mai stam de vorba!!!

No Responses to “Stiti cum isi ia inapoi Basescu posturile din Guvern pe care, initial, l-a facut pe Geoana sa creada ca le-a dat PSD-ului?”


 1. gala

  Basescu este un artist in a crea iluzia celor din jurul lui, ca “le da” ceva. Realitatea este foarte bine surprinsa, intr-unul din bancurile care circula pe net.

  “Concurs pentru executarea unui bust al lui Basescu. Comisia examineaza mai multe propuneri venite de la ICR si la un moment dat descopera cu stupoare ca unul dintre candidati s-a prezentat cu un bust…cu doi sani mari si frumosi.
  - Ce-i asta, dom`le?? Cum iti permiti, bla, bla …
  - Sa vedeti, nu-s iconoclast, e doar o alegorie; de la sânul drept suge PDL`ul, de la sânul sting suge PSD`ul.
  - Da?!? Si restul societatii romanesti?
  - Pai, mi-ati comandat un bust…”


 2. Harabula

  De ce va place sa-i sugeti pula lui Nastase ? Faptul ca Domnia sa va fute in cur si va da muie NU este un secret pentru nimeni….dar nici sa va luati pulile in gura reciproc pe blogul penalului Nastase in vazul tuturor….

Leave a Reply