George Serban

Studiu asupra ideologiei … populare!


Am alocat mai mult timp decat ar fi fost necesar si cu mult mai mult decat merita pentru a incerca sa ma documentez asupra doctrinei politice a popularilor. Din plecare am eliminat tot ceea ce tine de crestin-democratie care, deja, are o istorie. M-am aplecat cu grija asupra restului, adica ce a ramas dupa ce am facut corectia mentionata. Idei nimic, fraze goale fara continut sau ceva … heteroclit :) Nu zabovesc asupra fleacurilor care pot ascunde marile ideologii si ma indrept spre … gestica. Nu sunt egoist si vreau sa va fac partasi la descoperirea mea. Gestica era secretul! Nu pot sa cred ca nu l-am observat de la bun inceput.
Deci, cuvantul cheie este “degetul“! Ce observati intr-o analiza mai serioasa? Da “degetul” dar nu oricum. Totul este in stransa legatura psihomotrica cu pompa si presiunea sangelui in instalatie. Priviti “degetul” si sangele din instalatia lui Boc. Beaaaaah! La Base nu mai e relevant pentru ca s-a cam scurs sangele din instalatie. Se spune ca isi trage sange proaspat de la Boc si ca de aceea Boc se flescaie. Ma rog, treaba lor! Dar uitati-va la Berlusconi, la varsta lui, ce sange are! Oooo …
Penibilul Fratini si aici triseaza! Ce fac ceilalti cu “degetul” lor doctrinar, el incearca cu toata mana! Uuuuuuuooooo! Rromanule!
montajberlusconi

No Responses to “Studiu asupra ideologiei … populare!”

  1. Saracele marionete impaiate ;-)

  2. @Marius
    Dar ne dau de furca, nu gluma! :mrgreen:

  3. Nicio problema, ei ne dau de furca , noi ii luam in furca ;-)

  4. @Marius
    Da, e altceva! Ca sa ma exprim ca o elita intelctuala ce sunt, e misto! :)

  5. @G. Şi aici, tot împreună vă găsesc! :lol: Şi pe ce topic! :lol:

Leave a Reply