George Serban

Titluri de weekend! Reforma PD-ista la 7500 Euro/luna, antonime la Senat, modernizare … in tufe, la Snagov, si altele

Sfarșit de saptamana cu multe evenimente importante, unele bizare. Altele, pe cat de bizare, pe atat de hazlii. In politica romaneasca exista adevarate insule de veselie.

Candidatul meu la presedintia Romaniei – culmea e ca a si castigat! – a fost prins, ascuns la Snagov, in tufe. Impreuna cu altii, s-au ascuns acolo pentru a pune la cale desfasurarea cat mai democratica a congresului PSD. Mai mult ca sigur, o vor face dupa modelul celui din 2005. Mi-e greu sa inteleg cum se va descurca candidatul meu, fara ajutorul lui Miron Mitrea care, atunci, a fost maestru de ceremonii. Ca domnul Geoana se ascunde intr-o casa de protocol, supravegheata si monitorizata de SRI, prin urmare de Basescu, nu ma mira. S-a dus el, in puterea noptii, in plina campanie electorala, acasa la Vantu, convins ca nimeni nu-l va afla. Cine stie ce jocuri de taina inteligente face domnul Geoana?! Oricum, este posibil sa aflam, in cateva ore, de la televiziunile, agatate de poarta casei de taina a conspiratorilor. Poate aflam chiar inaintea lui …

… Basescu care, cuprins de frisonul reformei in PD, zgaltaie coliva, in popime, in Afganistan, la Cabul (potrivit spuselor sale) in ovatiile starnite de cativa lucratori SIE, aflati in acest scop, la fata locului.

Da, n-am gresit, … reforma in PD! Nu stie nimeni in ce scop. Nu stie nimeni in ce directie. S-au auzit voci … Totul arata ca la circ. PD-ul lui Basescu, in “reforma”, arata ca agatat, din greseala, intr-o funie cu laţ, in care, cu cat “reforma” se misca mai mult, cu atat laţul se strange. Prin urmare, daca Basescu nu le taie, cat mai repede, funia ¨reformei democratice¨, in care s-au prins ca prostii, cei din PD se vor sinucide … in colectiv, ca balenele. Cine dracu a mai vazut, sub conducerea lui Basescu, Partid Democrat … democrat?

Din calculele mele, bazate pe informatii oficiale, cea mai scumpa ¨reforma¨ este reforma … nesimtirii si a ipocriziei, mimata la PD, pe stipendii de 7500 de euro platiti lunar, din banii nostri. Exista doua doamne la PD, una de sex masculin si alta de sex feminin, care s-au trezit cuprinse de “chimia reformei”, in momentul in care au vazut, cu ochii sticlind de fericire ca visul s-a implinit. In contul lor s-au adunat peste 50.000 de euro din … te miri ce. Doamna Cristian Preda a tacut chitic, martor viu fiind la magariile neconstitutionale savarsite la fostul sau loc de munca, la Cotroceni, cu sprijinul smecherilor din PD. Mai mult, daca cineva indraznea, pana la alegerea sa ca europarlamentar, sa vorbeasca sau sa critice astfel de lucruri, atacand, fie si tangential, pe Basescu sau PD, doamna Cristian Preda, fost colaborator ¨pe viata¨ al domnului Emil Constantinescu, exploda, se uita crucis, delira, parasea emisiunile de televiziune. Oare nu se intamplau, in PD, si inainte de alegeri lucrurile pe care astazi, dupa ce s-a vazut ales eurodeputat cu 7.500 euro pe luna, doamna Cristian Preda le critica cu vocea tremurand de emotie? Pentru ca mi-e greu sa accept ca ar fi vorba despre o licheluta, cred ca doamna Cristian Preda, dornic de o functie in PD, ar trebui sa se scufunde intr-o prelunga tacere. Despre cealalta doamna … mi-e sila sa vorbesc pentru ca imi aminteste de o alta persoana dizgratioasa, adica …

… antonima de la Camera Deputatilor, doamna Anastase Roberta. Si daca tot veni vorba, marturisesc ca mi-e mila de Mircea Geoana. Cineva, prin telepatie, mi-a sugerat ideea ca toata agitatia bratului inarmat al lui Basescu, ANI si camarila, si-ar dori un antonim si la Senat. Adica, daca exista ANastase la Camera deputatilor, de ce n-ar exista si AGeoana, la Senat?!

Ce sfarsit de saptamana?! Aiuritor …

19 Responses to “Titluri de weekend! Reforma PD-ista la 7500 Euro/luna, antonime la Senat, modernizare … in tufe, la Snagov, si altele”


 1. gala

  Esti educat si de-a dreptul bland ! Doamna Cristian Preda e o sulfa,iar despre cealalta ma abtin…are si calculatorul rusinea lui… :P :lol:

 2. @gala, esti prea dura cu o doamna :)


 3. gala

  Mi-e greu sa cred ca avem “definitii” diferite pt DOAMNA !!! :lol:

 4. @gala, cu siguranta ne aflam intr-o stare consensuala si, din cauza furiei, :) nu o sesizam. Exista doamne “barbati” si ne fac cinste. Invers se … caricaturizeaza.


 5. robert horvath

  BASESCU FURNIZOR DE ARME CATRE AL QUEDA SI TALIBAN.
  In anul 2009, ofiteri FBI specializati in lupta antiterorista, precizau ca” Victor Bout, fost ofiter rus anchetat pentru trafic de armament in favoarea retelelor teroriste din Orientul Mijlociu si Africa, isi procura arme si munitii din tarile fostului bloc sovietic, cu precadere Romania. Reteaua lui Bout este unica – au declarat anchetatorii americani si britanici – din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde in lume”, Raportul mentiona ca fostul pilot sovietic a facut nenumarate tranzactii cu talibanii si reteaua terorista Al-Queda.
  Sanjivan Ruprah, un veros afacerist nigerian si “mana dreapta” a traficantui de armament Victor Bout, a fost arestat in Belgia, in februarie 2008. Potrivit anchetatorilor, Ruprah a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot, precum si modul de operare al ramificatiilor retelei.
  Desi ii promisesera imunitate in schimbul informatiilor despre Bout, autoritatile americane l-au retinut pe Sanjivan Ruprah. In timpul anchetei, referindu-se la Romania, el a declarat: “Aceasta a fost alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care il alimentau pe Bout”. Kenyanul a dezvaluit ca, dupa ce primea armamentul solicitat, Bout il livra in special talibanilor si teroristilor din Al-Queda.
  Vorbind de incarcarea armelor pe aeroportul Otopeni el mentioneaza pe ministrul Transporturilor Traian Basescu si faptul ca Bout a cumparat de la acesta un mare numar de avioane la pretul unui jeep.
  DE EXEMPLU :Il-18 YR-IMD TAROM, seria 182004804 vândut cu 127.000$
  El a dezvaluit ca la conducerea organizatiei Bout apar numeroase nume romanesti. Ei provin din piloti, navigatori mecanici care cu timpul au fost promovati in inalte pozitii. Ruprah Sanjivan a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul cartelului mafiot roman condus de Basescu. Lantul se strange.
  Corespondenta speciala pentru GEORGE SERBAN by Robert Horvath
  VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
  

 yahoo Web Search: 
 http://www.myspace.com/val2002
  URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 6. Stai ca acum, pe modelul reformei PD-L, ne pregateste si reforma statului. Prima data reformam steagul. Punem pe el o banana… Stat-bananier. Dupa aia mai vedem..

 7. FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
(COMANDANT TRAIAN BASESCU)
  PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII CONTRABANDISTILOR SI TERORISTILOR INTERNATIOLI PE UN PRET DE NIMIC ( UN AVION ILIUSON LA PRETUL UNUI JEEP )
  NOTA OFICIALA Consilier
Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. 
 Domnule Gaginsky
Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document .Prin el anunt oficial ca am contactat pe MICHELE M. LEONHART
DEA Acting Administrator
Drug Enforcement Administration
U.S. Department of Justice cerand deschiderea unei anchete la adresa cetateanului roman Traian Basescu . Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
  UNUL DIN NUMEROASELE DOCUMENTE SE REFERA LA FLOTA AERIANA A “COMERCIANTILOR MORTII” VICTOR BOUT -TRAIAN
  BASESCU
  DOCUMENTAREA ESTE BAZATA PE DECLARATIILE FOSTULUI DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI VALENTIN VASILESCU SI DIN ALTE SURSE . http://www.myspace.com/val2002

  EL A FOST TRANSMIS IN ATENTIA DOMNILOR
  Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent
Drug Enforcement Administration (DEA) – SECI Center
  Troy Larson
Regional Security Officer
  Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service
The United States Embassy ROMANIA

  VA ROG DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

  Robert Horvath ziarist de investigatii ( specializat in terorism si trafic ilegal de armament. Cetatean USA.

  FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
  (COMANDANT TRAIAN BASESCU)

  Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
  Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
  Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
  Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
  În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
  Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
  Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
  Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
  Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
  Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
  Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
  BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
  O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
  “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
  Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

  Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

  Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
  Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

  Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
  Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
  Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
  LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
  “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
  Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
  Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
  Mandatul internaţional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaţia că Bout a încălcat embargourile ONU privind comerţul cu armament din mai multe ţări si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

  Robert Horvath DEVA USA

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 8. buna dimineata George. m-am mai intrebat intr-o zi de unul singur “ce era mai rau? faptul ca iesea iar Basescu sau il aveam pe Geoana presedinte”. de la o zi la alta porecla pusa de Iliescu capata noi valente. o sa ma intreb si eu ce l-a facut pe Nastase sa-l ridice pe omul asta in partid, asa cum tu te-ai intrebat vizavi de Roman si Basescu
  iar referitor la cei doi din PD nu merita sa stricam “hartia”

 9. Articolul a fost preluat de catre SOIM Press.
  http://www.soim.ro/story.php?title=reforma-pd-ista-la-7500-euroluna-antonime-la-senat-modernizare-%E2%80%A6-in-tufe-la-snagov-si-altele
  ———————————————————————————-

 10. @Cody, buna dimineata! Mi-e greu sa dau intr-un om pe care, asa cum e, l-am sustinut si-mi pusesem, eu si multi liberali, speranta de schimbare. Dar nu stie sa se retraga cu fruntea sus.

 11. @Lilick, nu cred ca va accepta banana. Nici pe masa n-o suporta. Ii creaza resentimente si invidie :)

 12. Buna ziua domnule Serban.
  Excelenta aprecierea dumneavoastra cu privire la cele doua doamne din PDL
  Pe steag propun in locul bananei un cosciug care reprezinta inmormatarea poprul roman. :(
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/31/propunere-pentru-sigla-pdl/
  Ce parere aveti despre Rosia Montana?
  Ati vazut emisiunea Sinteza Zilei de ieri seara?
  Ce parere aveti despre evolutia doamnei Adina Valean?
  Cu deosebit respect

 13. @Theodora, despre emisiunea de aseara am o parere foarte proasta. Mihai Gadea, care imi este cel mai simpatic realizator TV, a inceput sa fushereasca emisiunile si sa le faca varza, dintr-un motiv care imi scapa. Stiu bine ce calitati are si ce emisiuni este in stare sa faca. Din cauza structurii aiuritoare a emisiunii, ca si a ultimelor, de altfel, dar si a propriei incoerente, prezentarea Adinei Valean a fost neconvingatoare si i-a adus un deserviciu.

 14. Va multumesc pentru raspuns.
  Si eu am fost dezamagita si de Mihai Gadea si de Victor Ciutacu si de doamna Adina Valean. Nu m-a deranjat faptul ca doamna sustine proiectul Rosia Montana. Este dreptul dansei chiar daca eu nu am aceasi parere. M-a deranjat faptul ca a incercat sa ne minta despre pozitia dansei la acel seminar. Cred ca ii face un mare deserviciu domnului Antonescu. Dansul este considerat un exemplu de moraliate.
  Pacat!

 15. @Theodora, eu nu cred ca sustine programul sau a incercat sa ne minta. S-a descurcat rau si incoerent intr-o emisiune structurata prost, intr-un format anapoda. Mai este ceva. Din lipsa de interes si din cauza unei “societati civile” caricaturale, oamenii stiu prea putin despre activitatea parlamentarilor europeni si despre atributiile lor in grupurile politice si in comisii. Multi cred ca un europarlamentar are aceeasi sfera de activitate cu a unui deputat sau senator din Parlamentul Romaniei. O astfel de perceptie este total gresita. Ma intreb cati dintre oamenii politici sau jurnalisti cunosc aceasta activitate?!


 16. nicole

  Propun termenul “adoamna” pentru antonima… :D
  Cat despre Adina Valean, ar face bine sa se abtina de la “initiative interpretabile” . Poate intelege ca ceea ce face ea il afecteaza pe Crin Antonescu. Daca nu vrea sa priceapa singura, poate-i explica un liberal!

 17. @nicole, nu m-am gandit la … neologismele “adoamna” si “adomn”. Daca nu reusim sa-i punem pe cei de la Academie in fata faptului implinit, introducand cuvintele in limbajul curent, mi-e teama ca nu vor accepta motivand ca cele doua cuvinte au o crculatie restransa in lumea … oranjadei. :) In ceea ce o priveste pe Adina Valean avem prea putine informatii despre ce a vrut sa faca si cred ca asta este principala ei vina. Nu inteleg de ce au boguri? Alti europarlamentari explica pe bloguri sau paginile web toate actiunile pe care le intreprind sau la care participa. Adina este o persoana activa.

 18. Domnule Serban
  Nu stiu ce a vrut sa faca doamna Adina Valean. Stiu doar ce s-a inteles. S-a inteles clar ca, prin seminarul respectiv, a facut lobby firmei care vrea sa extraga aurul de la Rosia Montana. Sigur ca explicatia dansei despre incurajarea investitiilor poate sa fie luata in consideratie. Corect ar fi fost sa invite si cealalta parte. Bine ar fi fost sa nu incerce sa minta ca i-a invitat. Nu discut aici oportunitattea acelui proiect ci felul in care si-a argumentat doamna Valean pozitia. Nicole are dreptate. Comportamentul doamnei Valean ii face deservicii lui Crin si e pacat.
  Incep sa cred ca Victor Ciutacu are dreptate. Majoritatea sotiilor de politicieni le fac mai mult rau decat bine sotilor lor.
  Cu respect


 19. nicole

  Imi place Adina Valean. Dar nu pot ignora faptul ca nu a fost suficient de atenta sa nu-l transforme pe Crin in tinta invidiosilor. Nu pun la indoiala corectitudinea doamnei Valean. Sper sa-si dea seama ca are o responsabilitate mult mai mare de cand a devenit sotia lui Crin Antonescu. Cel putin fata de cei minimum 2 milioane de votanti care-l considera pe liderul PNL presedintele lor.
  PS Nu intelegeam de ce a mers Dl Vacaroiu la Curtea de Conturi… Acum incep sa mai pricep cate ceva :D

Leave a Reply