George Serban

Trebuie sa fiu sigur ca nu ati pierdut faza! Mugur Ciuvica a fost genial!

Poate nu va uitati la Sinteza zilei. Poate va uitati si nu ati sesizat. Mugur Ciuvica, comentand comportamentul si caracterul personajului Emil Boc, a scapat o afirmatie geniala care a provocat o intreaga dezbatere.

MUGUR CIUVICA:  … Emil Boc minte in asa hal incat a ajuns sa minta si in ceea ce priveste propria inaltime … se ridica pe varfuri ca sa ne ofere o alta inaltime decat aceea pe care … ne minte si cu asta …

EMIL BOC intervine in emisiune si referindu-se la fotografia din imagine, incearca sa se exprime agramat, ca de obicei: … in privinta … la poza asta…

Cu doar o zi inainte, adresandu-se prefectilor intr-o teleconferinta transmisa in direct la tv prim-ministrul Romaniei le spune: … semnalele noastre din tara … este

Am o singura nelamurire. Agramatismul premierului este un puseu de obedienta ca sa-i faca placere lui Basescu sau l-a preluat dintr-o companie intr-un mediu virotic?

No Responses to “Trebuie sa fiu sigur ca nu ati pierdut faza! Mugur Ciuvica a fost genial!”

 1. Hahaha! Tare ultima intrebare… :))
  Din ce am inteles eu (greu) de la Boc..il cam dureau picioarele, si poza l-a prins in miscare…

 2. N-am pierdut-o insa cred ca a trecut neobservata declaratia lui Berceanu de azi, mentionata si de Bogdan T eodorescu, in care a afirmat ca nu este exclusa posibiliatea ca alegerile prezidentiale sa fie devansate si sa aiba loc pe…7 iunie 2009.

 3. @Marius

  Vezi pe blog la Flavius!

 4. @Marius
  N-a trecut neobservata dar a aparut abia acum pe fluxul de stiri. Ceea ce ma ingrijoreaza este daca, in ciuda primei reactii de respingere, Geoana, care este sensibil la santaj (probabil il are la mana cu ceva), va ceda? In ceea ce priveste scrisoarea de intentie catre FMI, eu apreciez ca PSD, aflat intr-un total derapaj politic si de coordonare, a tradat interesele Romaniei in favoarea intereselor electorale ale lui Basescu.

 5. Să sune primul ministru în emisie să spună că nu s-a ridicat pe vîrfuri! :)
  Am mai spus, e ţara lui Urmuz, a lui Tristan Tzara şi a lui Ionesco.

 6. @Lilick :)

 7. intentii premeditate :)

 8. @[D][S][N]
  daca vorbim de Boc, premeditarea lui este determinata de capacitatea de predictie … care, la randul ei, este limitata de spaima de telefon din … care se aude o voce … care fie ca ii spune altceva decat se “gandea” e, fie ii spune … bine ma Boc, iar ai facut o tampenie! Toti prim-ministri au problema asta atunci cand, in permanenta, aud voci si nu au un psihiatru bun :)

 9. Da, da, la psihanaliză cu el!

 10. @Lucia Verona
  Pe el l-as pune sa faca chestia cu zambetul si muscatul. Fiind mic cred ca s-ar descurca si nu cred ca l-ar durea. :)
  PS: … prea tare

 11. Da, se poate, dar nu cred că ar seduce pe cineva! :)

 12. @Lucia Verona
  Ei, cum nu? Pe al mic din caldare cu motul plesuv!

 13. Cum de nu m-am gîndit?! :)

Leave a Reply