George Serban

A 13-a zi de campanie prezidentiala! Un presedinte cu gandul numai la FMI! Mai poate?

FMI lucreaza pentru dumneavoastra!

FMI guverneaza pentru dumneavoastra, in locul unor ministri incompetenti!

Un “Maria Vlas cu pantaloni” ne propune o participare nationala la restituirea aventurii sale electorale, dar dupa ce isi va savarsi un eventual al doilea mandat, pe principiul … prinde orbul scoate-i ochii.

Daca nu mai prinde cel de al doilea mandat, “Maria Vlas cu pantaloni” nu mai are nici un interes. Tampitii vor plati nevoia sa de bani electorali si incapacitatea lui, a presedintelui, si a “expertilor” PD, cunoscuti si sub numele Pogea la Finante si Videanu la Economie, de a gasi solutii adevarate pentru administrarea eficienta a economiei romanesti. Toate tarile, fost comuniste, care au incheiat acorduri cu Fondul Monetar International sunt in stadiu de incapacitate de plata.

Avem un presedinte jucator care a fost mereu, este mereu doar cu gandul la FMI. Uzat fiind, nici asta nu se va mai intampla curand!

No Responses to “A 13-a zi de campanie prezidentiala! Un presedinte cu gandul numai la FMI! Mai poate?”

 1. Mă uimeşte încă faptul că nu s-a găsit niciun economist adevărat pentru ministerul finanţelor. Chiar nu e momentul unei guvernări diletante – un ministru al finanţelor mai adevărat ar mai fi domolit poate elanul ăsta femeist, care poate deveni o adevărată bombă cu explozie întîrziată… Dacă nu se fîsîie foarte repede.

 2. @Lucia Verona
  Va sugerez sa nu va lasati amagita de inaltimea faptelor si sa ignorati componenta erotica a unei parti a actualei guvernari. Un alt ministru de finante, specialist in finante, ar fi putut spune mirat: … “nu avem nevoie de FMI, avem acasa tot ce netrebuie!” Va dati seama se ducea dracu’ toata poezia si farmecul erotismului acestei guvernari semiprezidentiale! (“Semiprezidentiale” – adica nu face nici jumatate din cat ar trebui – n.a.)

 3. De acord, ce-ar fi viaţa fără FMI ? :)

 4. Dacă mă gîndesc mai bine, de fapt nu e vorba de poezie şi de farmecul erotismului, ci de viol şi tîlhărie. Adică ajungem în situaţia aceea … şi cu banii luaţi.

 5. @Lucia Verona
  Vedeti dumneavoastra, este ca in bancul cu Bula care-si anunta tatal ca a salvat o fata de la viol. Tatal, mandru de fiul sau, il intreaba: cum ai facut, te-ai batut? Nu, raspunde Bula, am convins-o! Cam asa e si cu pofta pentru FMI a Frustratului National. Cu cat n-are … cu atat vrea mai mult!

 6. Şi se aşteaptă să ne şi placă!

 7. Completare: de asta o fi spus ieri “cadrul instituţional şi orgasmizaţional” :)

Leave a Reply