George Serban

Cu ochii pe el! Alocarea de degete, scapatarea si … ceva neclar despre o schimbarea de sex

Imi pare rau dar nu poti respecta, intotdeauna, prioritatile. In politica, se spune ca nu intotdeauna iti poti respecta promisiunile, iar atunci cand o faci, inseamna ca … te plictisesti. Asa ca, a trebut sa scimb ordinea. Au aparut evenimente importante. As putea spune, … senzational!

L-am prins intamplator. Tocmai ma pregateam sa ascult muzica buna la Etno TV, la Mogulul Modrogan, cu muzicute, cel care a ajuns deputat prin declaratii falese, cand, pe neasteptate, constat ca sunt redirectionat spre OTV. Nu mi s-a mai intamplat. Vazand pe cineva care invartea degetele prin aer, m-am oprit curios. Era Basescu care isi impartea degetele de la mana dreapta. I-a dat un deget lui Vantu, i-a mai dat un deget si lui Patriciu. Apoi, vrand sa-i aloce un deget si lui Mircea Geoana, isi da seama ca acesta va deveni presedinte si pare tentat sa-i aloce cel mai lung deget. In final, raman confuz, cu impresia ca Basescu se pregateste sa le execute cate un … tușéu de prostata.

Mai bine nu ramaneam sa ascult. M-a impresionat atat de mult incat a trebuit sa-mi suflu nasul. Basescu e scapatat, e fara … mogulism. Dincolo de faptul ca Basescu va ramane in istoria limbii romane cu neologisme, create de el, eu sunt sigur ca va da si o noua dimensiune atributului … idiot.

Abia scapat din stresul si emotia vestii cu privire la saracia lui, Basescu scapa una de ma uimeste. Raman mut suficient timp, cat sa trag aer in piept pentru a-mi relua injuraturile din registrul democrat. Aud ca Basescu se refera la cineva care … “el se numeste Elena Udrea”!!! Primul reflex este sa-l corectez in gand … “el se numeste Elenu Udrea”. Apoi, imi dau seama ca este vorba de ceva mult mai grav. Viata-i complexa! De ce sa ma bag eu intre ei?!

In cele din urma, totul se termina cu bine. Il revad si pe Horia Alexandrescu, care apare in cele mai surprinzatoare locuri. Nu-l vorbesc de rau pentru ca in toate publicatiile pe care le-a condus, mi-a facut publicitate. Apreciez comportamentul lui Horia fata de Basescu. Stiind ca e traumatizat psihic, ca nu mai e responsabil de ceea ce face, – il privea siderat cand repartiza degete – i-a spus in clar ca il mai asteapta la ETNO TV. Base va pleca pe mare si nu va afla niciodata ca azi a fost la OTV.

No Responses to “Cu ochii pe el! Alocarea de degete, scapatarea si … ceva neclar despre o schimbarea de sex”

 1. La intalnirea cu Geoana sa-l vedem noi! In mod sigur, vor fi mai multe intrebari legate de acest gest al lui, de flota si de Hayssam! Sa fiu in locul lui Base…m-as lasa pagubas!

 2. @Nea Costache, va plange, cu siguranta, si va cere mila romanilor

 3. Razvan Murgeanu : “Si pac, i-a ars un cap in gura”(audio)

  http://mariusmina.blogspot.com/

 4. Razvan Murgeanu : “Si pac, i-a ars un cap in gura”(audio)

  la mine pe blog

 5. De pe bloguri adunate, pentru că… la ochi, vezi BATE !

  Neutrino :

  http://nastase.wordpress.com/2009/11/26/razbunarea-istoriei/#comment-71525
  * Nu resusec deloc-deloc sa-mi imaginez cu ce o sa va ocupati dupa ce Romania se va intoarce la “normalitatea” geoana, psd, paticiu, vantu, voiculescu, nastase, vanghelie, hrebenciuc si sibilla. Anticipeaza cineva ceva? *
  * Vestea proasta este ca Voiculescu, Vantu si Patriciu au coborat in arena la modul fizic. *
  *…complexele d-voastra fata de ceea ce numiti “elite” va imping de aceeasi parte a baricadei cu Voiculescu, Vantu si Patriciu (exponenti ai valorii umane si ai valorii asa in general). *

  Vladimir Tismăneanu :
  * O presedintie Geoana inseamna de fapt o presedintie Iliescu-Hrebenciuc-Voiculescu controlata de interesele si ambitiile lui Dinu Patriciu. Surasul lui Mecena ascunde arivismul cinic al oligarhiei transpartinice. *

  http://tismaneanu.wordpress.com/2009/11/27/dinu-patriciu-si-avantul-demascarilor-manipulative/

  * Traian Basescu este un politician deschis spre valorile liberalismului anticomunist, un european si un atlantist autentic, un om pentru care reforma sistemului politic este o proritate absoluta. *

  http://tismaneanu.wordpress.com/2009/11/24/les-jeux-ne-sont-pas-faits-sansele-turului-doi/

  În fine, * cireşica * de pe tort … :

  * O mizerie care s-a revarsat din laboratoarele lui Patriciu, Vantu, Voiculescu, Hrebenciuc direct pe televizoarele lor. Si va continua sa se reverse in zilele urmatoare, sub toate formele pe care le poate lua. Filme trucate, martori mincinosi, inregistrari audio scoase din context, laturi reincalzite, etc. *

  http://www.elenaudrea.ro/blog/cu-ochii-larg-inchisi/

  NO COMENT !!!

  Sibilla

 6. Uite cum se scrie un roman foileton! Constat că perosnajul continuă să te inspire :)

 7. @Lucia, nu vreau foileton, nu-mi place denumirea. As vrea asa … ceva … mare … fluviu. Da, asta vreau, roman fluviu cu epilog. La epilog, il inec! :mrgreen:


 8. theodora0303

  Domnule Serban,
  Eu i-am scris o scrisoare prin care il anuntam ca refuz orice asociere cu el.
  Sincer nu doresc nici o asociere cu cel care i-a dat un cap in gura unui chioscar, pe vremea cand era primar. Inca ma mai doare si acum lovitura aia, chiar daca nu m-a lovit pe mine personal.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/28/scrisoarea-unui-fost-chioscar-catre-basescu/
  Cu deosebit respect

 9. @Theodora, esti razbunata! Nici choscarul nu s-a lasat asa usor. Base i-a dat un cap in gura dar in gura chiscarului a ramas o bucata din creierul lui Base, ceea ce se vede cu ochiul liber.

 10. SCRISOARE DESCHISA CATRE TRAIAN BASESCU DIN PARTEA
  FOTOGRAFULUI JAPONEZ KIYOKO HORVATH.
  ACEASTA SCRISOARE CUPRINDE O EXPERTIZA OFICIALA A UNEI COMPANII JAPONEZE SPECIALIZATE IN EFECTE SI TRUCAJE DE FILM .DOCUMENTUL ESTE SEMNATSI NOTARIZAT.
  EA PROBEAZA CA GESTUL INCALIFICABIL SE A LOVI UN COPIL SURPRINS INTR-O SECVENTA VIDEO, ESTE REAL SI NETRUCAT.
  SCRISOAREA DESCRIE DEASEMENEA SOCUL SI INDIGNAREA DUPA PRZENTAREA PE NHK ( UN FEL DE BBC JAPONEZ ) DIN PARTEA MEDIEI SI OPINIEI PUBLICE JAPONEZE. EA DEMONSTRAZA CA PREZENTA ACESTUI MARDEIAS DE PORT NU ESTE ACCEPTABILA IN LUMEA CIVILIZATA.

  ACEASTA SCRISOARE VA FI POSTATA IN CURAND PE
  http://devanewyork.blogspot.com/
  SEMNEZ
  KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN


 11. codeus41

  Buna dimineata George. mai avem o saptamana…., plecam sau ramanem? bine er fi sa plece ei si sa ramanem noi.

 12. @Cody, buna dimineata, amice! Eu zic ca scapam de mutant :)


 13. theodora0303

  Buna ziua domnule Serban! :)
  Eu una m-am saturat ca Basescu sa isi asume toate realizarile si toate victoriile poporului roman indiferent daca a participat sau nu la obtinerea lor.
  Fac eforturi mari sa fiu un om calm, cumpatat si echilibrat dar in ultimul timp nu imi mai iese. Ma apuca durerea de cap, ochii mi se incetoseaza, ficatul da semne de nervoziate, pulsul imi creste pana la 200 de batai pe minut atunci cand vad ca 32% din romani il mai cred.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/29/de-ce-isi-asuma-basescu-toate-realizarile/
  Cu deosebit respect

 14. George, ai o leapşă de la mine :)


 15. mihai 4

Leave a Reply