George Serban

VINERI – BLOG DE BLOG SI ALTE SURPRIZE


Vineri, 25 martie, la ora 17,30, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor concursului BLOG DE BLOG. Cu aceeaşi ocazie, cei prezenţi vor afla adevărul, numai adevărul şi tot adevărul despre AFACEREA CLONEGATE de la Lucia Verona
Vineri 25 martie 2011

De fapt, iata si alte actiuni ale unora dintre cei care vor, cu orice pret, sa existe si cultura literara, in Romania. Ma gandeam, scriind aceste randuri, ce vremuri ciudate traim. Comunistii finantau cultura – ma refer, in mod special, la literatura – pentru ca, gandeau ei, era o cale de a-si promova ideologia. De cativa ani, ideologie nu mai exista. Sau, daca exista, este un amestec de hotie, prostie si lasitate. Cine sa mai finanteze cultura, literatura?!
Dar iata si celelalte evenimente:

- Joi, 24 martie, la ora 13, în Sala Oglinzilor de la Casa Scriitorilor, va fi lansat volumul de poezie “pantera sus, pe clavecin” de Horia Gârbea, apărut la editura Tracus Arte.
- Vineri, 25 martie, la ora 17,30, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor concursului BLOG DE BLOG. Cu aceeaşi ocazie, cei prezenţi vor afla adevărul, numai adevărul şi tot adevărul despre AFACEREA CLONEGATE.
- Luni, 28 martie, ora 17,30, în foaierul Teatrului de Comedie, va avea loc o întîlnire a CLUBULUI DRAMATURGILOR. Vor fi lansate două cărţi – “Mircea Şeptilici sau ultimele două ore din viaţa unui artist” de Candid Stoica, editura ZIP şi (pentru cei care nu ajung joi la Casa Scriitorilor) “pantera sus, pe clavecin” de Horia Gârbea, editura Tracus Arte. Tot atunci, piesa “Mircea Şeptilici sau ultimele două ore din viaţa unui artist” de Candid Stoica va fi prezentată în spectacol-lectură, cu o distribuţie prestigioasă.
- Marţi, 29 martie, ora 17, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române, la Clubul de proză LA FORMAREA IDEILOR condus de Constantin Stan, va citi din scrierile ei, ca invitat special, colega noastră întru blog Renata (premiul bloggerilor la concursul PREMIILE LILI).

4 Responses to “VINERI – BLOG DE BLOG SI ALTE SURPRIZE”

 1. Să adăugăm – o voi face şi pe blogul meu – marţi, 29 martie, la ora 18 la Cafepedia lansarea lui Bogdan Hrib cu UCIDEŢI GENERALUL.

 2. wau cate evenimente. din pacate doar la unul voi fi prezent


 3. KIYOKO HORVATH TOKYO JAPAN

  PROCESUL BOUT-BASESCU DE LA NEW YORK

  STIMATE DOMN SERBAN
  POSTAREA ACEASTA ESTE DE DEPARTE CEA MAI IMPORTANTA. EA CONSEMNEAZA APROPIATUL SFARSIT AL REGIMULUI BASESCU.
  In procesul celui mai important traficant de arme din istorie Victor Bout care va avea loc in Septembrie la New York este citat printre martori fostul director ajunct al aeroportul Otopeni.
  Valentin Vasilescu .Alaturi de Traian Basescu reprezinta piesele principale ale actului de acuzare. El a fost scos in secret din Romania, sub nasul serviciului secret si a facut declaratii sub juramant catre autoritatile judiciare americane.
  Iata una din declaratiile absolut uluitoare a comandantului roman.
  ‘Vasilescu testifaes that in 1998, the Romanian authorities made up a fake cigarettes-smuggling case against him. In fact, there were no cigarettes on board Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for Air Sofia which were unloaded at the Bucharest-Otopeni Airport. Overnight standing at its military apron was necessary for the Romanian secret services to load Romanian-made anti- aircraft missiles for destination to under UN embargo.
  Connections of Bout and other gun-runners to the Romanian military intelligence ……. Vasilescu testifies ,,,,,Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in cigarette smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations.
  Vasilescu mentions a business link for Bout with the Romanian ( government in the period from 1996-1999 )
  In the DEA’s charges against Bout, which accuse him of supplying romanian weapons to the Colombian FARC .
  Vasilescu a predat autoritatilor americane o caseta inregistrata in secret in care Basescu recunoaste ca sunt arme pe bordul avioanelor. El precizeaza ca toate operatiunile au fost cordonate de actualul presedinte al Romaniei in calitate de ministru al transporturilor. Inchei aici. In cazul in care nu apar presiuni sau interese politice de moment zilele in libertate a lui Traian Basescu sunt numarate.

  Robert Horvath Deva Nipon Press
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/


 4. KIYOKO HORVATH TOKYO JAPAN

  CIA ; ROMANIA …..PERICOLUL IMINENT AL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

  S.O.S
  URMARITI UN RAPORT DE URGENTA CIA DESPRE PERICOLUL EMINENT AL
  UNEI EXPLOZII IN ROMANIA. ALERTA GENERALA.
  CENTRUL DE CERCETARI NUCLEARE BUCURESTI ESTE O UZINA NUCLEARA SI NU UN SIMPLU INSTITUT DE CERCETARI. FOTOGRAFIILE DIN SATELIT PROBEAZA UN PERICOL DE EXPLOZIE.
  CIA : ROMANIA …..PERICOLUL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!
  CONSPIRATIA CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
  Voi fi acuzat ca creiez panica. Sarcina principala a unui ziarist este sa spuna adevarul si daca este posibil sa salveze vieti omenesti. Materialul meu trimis catre Nion Press si care poate fi citit pe Blogul Robert Horvath Deva Blog este bazat pe un raport CIA de ultima ora. Tinand seama ca avem un guvern incompetent si un presedinte alcoholic este cazul ca oamenii treji sa-si spuna cuvantul . Ei trebue sa faca acest lucru de mare urgenta inainte ca Bucurestiul si locitorii lui sa devina o amintire .Un recent accident la Bucuresti , fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington si in cancelariile occidentale, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor din satelit se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman.Ea este plasata pe soseaua Oltenita si poarta numele Centrul de cercetare stiintifica pentru aparare nuclearo-bacteorologico-chimica. Raportul CIA remarca ca pozele din satelit sunt probe definitive a unui posibilitati de explozie si contaminarea unei mai parti a teritoriului. Problema pericolului niclear dela Bucuresti a facut parte din tematica discutilor secretarului Gates cu omologii rusi. Mentionez ca am trimis in cursul zilei de ieri o nota oficial guvernului roman. Am primit in cursul acestei zile 28 Martie 20011 urmatorul raspuns
  Stimate domnule Horvath,

  Autorităţile române abilitate au luat notă de elementele prezentate în scrisoarea adresată de dumneavoastră Ambasadei României la Washington şi au dispus verificarea şi analizarea acestora în vederea formulării unui răspuns documentat.Cu stimă,

  Adrian Tudorache
  Secretar III
  Ambasada României la Washington
  Cinismul si lipsa de responsibilitate a acestui guvern este evidenta.
  Sper ca domnul Voiculescu sa preia aceasta problema iar o echipa a Antenei 3 sa fie trimisa la fata locului cat mai urgent. Se apropie ora prea tarziului.
  URMARITI
  http://devanewyork.blogspot.com/

  CIA : Romania a fost de acord sa puna sub controlul total al AIEA materialele sale nucleare si centrele de cercetari nucleare. In urma unor inspectii ale obiectivelor nucleare ale Romaniei, au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Pitesti. Iar la sesiunea Consiliului guvernatorilor AIEA Bucurestiul a fost avertizat sa-si incheie total programul militar nuclear punandu-i-se un sir de conditii. Printre acestea au fost cererea de a incetare a cercetarilor nucleare in scopuri militare si distrugerea echipamentului industrial destinat acestor scopuri.

  Inca inainte de fuga lui Pacepa in Occident, Romania producea apa grea intr-o statie pilot, creata pe baza informatiilor aduse de Brigada SpecialaSD (unitatea de spionaj tehnico – stiintific a Securitatii) de la compania canadiana AECL. Apa grea, produsa pe scara larga mai tarziu la Turnu Severin, putea fi folosita atat pentru realizarea bombei nucleare, cat si pentru operarea reactoarelor CANDU de la Cernavoda. Numele de cod al proiectului , fiind “Brutus”. Cele mai importante experimente in vederea producerii bombei atomice au avut loc ( SI AU LOC )la Institutul de Chimie Militara de pe Soseaua Oltenitei

  CONTRAR INFORMATILOR CIA MApN susţine că nu există riscul unor alte explozii la laboratorul de pe Şoseaua Olteniţei
  IMEDIAT DUPA PUBLICAREA ACESTOR RANDURI AM FOST SUSPENDAT DEPE BLOGUL DAN VOICILESCU. CONSPIRATIE CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA.

Leave a Reply