George Serban

Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei Impotriva Femeilor


Cred ca ar trebui tradus in toate limbile pamantului si transformat in Imnul dragostei si respectului femeii.
Iar atunci cand, inevitabil, in tumultul si presiunea uneori enorma a vietii, uitam cine suntem, sa-l ascultam, reamintindu-ne ca suntem barbati.

No Responses to “Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei Impotriva Femeilor”

 1. Nu negociez cu femeile, eu mă adresez românilor!

 2. Sunt atat de multe imnuri aduse pe versuri sau pe muzica femeii, si totusi ele sufera-n tacere, adesea agresate de niste “barbati” ce se pretind cu chip uman. Eu nu pot spune decat ca viata noastra fara ele ar fi mai trista, mai pustie, mai anosta, cu orizonturi mazgalite-n sange si-n instincte de barbari.


 3. theodora0303

  Narcisele sunt superbe!

 4. @Vania, de acord, sa fim duri! :)


 5. theodora0303

  Domnule Serban,
  Am scris o scrisoare catre Elena Tasescu, o fata frumoasa care nu a avut nevoie de operatii estetice, care a terminat ASE-ul, care a fost membra PDL, a dorit sa ajunga foto model si europarlamentar, isi doreste o garsoniera confort 2 si o masina. Nu a reusit nimic din ce si-a propus, este saraca si fara relatii. O cheama Elena Tasescu nu Elena Basescu aici cred ca a avut un mare ghinion fata asta. :(
  Cred ca astazi este si ziua ei.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/25/scrisoare-catre-elena-tasescu-care-a-votat-crin/
  Cu respect

 6. @Theodora, am vazut pe blogul tau si m-am bucurat. Avem nevoie de solidaritate!

 7. Şi atât de puţin s-a vorbit despre asta astăzi.

 8. @sebra, lumea este ocupata. Alegeri, campanie …

 9. Multumesc pentru ca ati adus in atentie aceasta zi. Raspund mai tarziu, a fost o saptamana lunga la Strasbourg si nu prea am mai avut timp sa intru pe bloguri atat de des. Dar va urmaresc, chiar daca nu mai comentez asa mult, si admir simtul politic si temele pe care le aduceti in atentie. Sa va ajute Dumnezeu si sa ne fie bine tuturor. Week-end frumos!

 10. @corinacretu, multumesc si eu! Am facut-o cu placere pentru ca eu cred in forta si inteligenta femeilor. Din pacate suntem, inca, un popor misogin chiar daca mimam normalitatea. Succes! Urmaresc cu placere si – de ce sa nu recunosc – chiar cu invidie faptul ca munciti intr-o alta lume. Poate ca dupa 6 decembrie se vor schimba lucurile si aici. Zile frumoase si bucurii!

Leave a Reply